DRUKKERIJ VAN RIXEL UIT IJMUIDEN EN VHPDRUKKERS UIT HEEMSKERK BUNDELEN KRACHTEN

Zaterdag 23 maart 2019, 11:14 • 623 x bekeken
Stuur dit bericht door, niet per e-mail maar als ansichtkaart

Drukkerij van Rixel uit IJmuiden en VHP Drukkers uit Heemskerk werken al enige jaren nauw samen en hebben nu besloten die samenwerking te intensiveren en de krachten te bundelen.

De twee drukkerijen, beide familiebedrijven, zien het samengaan van de productie als de logische volgende stap. Beide merknamen blijven echter onveranderd bestaan als ook handelen op de markt, maar kunnen met het samenvoegen van de productie op de locatie in Heemskerk hun klanten nog beter voorzien in hun communicatiebehoefte.

Gerard van Rixel, directeur Drukkerij van Rixel : "Beide bedrijven hebben het zelfde DNA. Het zijn warme familiebedrijven met als doel klanten ontzorgen en ze een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Doordat onze productieprocessen naadloos op elkaar aansluiten, kan alles onder één dak plaats gaan vinden én met de bestaande en vertrouwde mensen worden geproduceerd. Met deze krachtenbundeling realiseren wij niet alleen een uitbreiding van capaciteit en expertise, maar ook van ons machinepark. Bovendien kunnen we onze klanten de juiste mix én een uniek voordeel bieden. Vanuit één organisatie spelen we vanaf nu gezamenlijk nóg beter in op actuele vragen."


Voor het bespreken van familiedrukwerk en het ophalen van boeken zal de winkel in IJmuiden op donderdagavond open zijn van 18.30 tot 20.00 uur. Uiteraard Kan dit van maandag t/m vrijdag ook op de locatie Heemskerk.

Gerard van Rixel en Egon van Hoesel vormen na het samengaan gezamenlijk de directie, van twee bedrijven waar klanten terecht kunnen voor zakelijk, speciaal en familiedrukwerk.

 

Drukkerij van Rixel                                                         VHP Drukkers:

Oosterduinweg 29                                                          Rijksstraatweg 27

1972 ND  IJmuiden                                                        1969 LB  Heemskerk

0255-514768                                                                0251-240189

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
 
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.