We zijn er nog!

Maandag 20 april 2020, 13:41 • 2379 x bekeken 

Nieuwsbrief April 2020

We zijn er nog! 

En dat is goed nieuws in deze op alle fronten onzekere tijden.
Uiteraard ondervinden wij ook de gevolgen van de Corona crisis. Zo hebben wij binnen ons bedrijf de nodige 
voorzorgsmaatregelen genomen voor zowel onze medewerkers en bezoekende klanten. Ook zijn er een aantal collega's preventief thuis (geweest), maar heeft er tot nu toe gelukkig niemand serieuze gezondheidsklachten ondervonden.

Veel van onze klanten en contactpersonen werken vanuit huis. Als grafisch productiebedrijf vallen wij onder de zgn. maakindustrie, waardoor voor ons het thuiswerken grotendeels niet mogelijk is.
Tijdens kantoortijden zijn we daarom gewoon geopend zoals u van ons gewend bent.
Voor u is het dus goed nieuws dat wij 
nog steeds met de volle 100% aandacht en zorg uw opdrachten kunnen en mogen verzorgen in onze productieruimte in Heemskerk. Daar zijn we dankbaar voor. 

Naast dat wij sommige opdrachten door deze omstandigheden helaas geannuleerd zien worden, hebben we door deze crisis ook vanuit onverwachte hoek een aantal opdrachten mogen verzorgen. Zo hebben wij door het corona gerelateerd sluiten van een gemeentelijke repro afdeling, snel moeten en kúnnen schakelen om het buurtblad 'Boven de Baandert' alsnog op tijd voor verspreiding gereed te hebben. Verder hebben wij voor zorginstellingen zoals Marente en Stichting Heliomare gepersonaliseerde ansichtkaarten mogen verzorgen om hun medewerkers een hart onder de riem te steken en te bedanken voor eenieders inzet. 
Wellicht een idee voor uw organisatie? Wij helpen u graag om hier vorm aan te geven!

 

 

 

 

Ruim een jaar gebundelde krachten 

Sinds 1 maart 2019 zijn drukkerij van Rixel (IJmuiden) en VHP Drukkers (Heemskerk) gefuseerd en vindt de volledige productie plaats op de Rijksstraatweg in Heemskerk. Op dit moment zijn we alweer ruim een jaar verder en kunnen we terugkijken op een vruchtbaar jaar. 

Drukkerij van Rixel uit IJmuiden en VHP Drukkers uit Heemskerk werkten al enige jaren nauw samen en hebben vorig jaar maart besloten die samenwerking te intensiveren en de krachten te bundelen. De twee drukkerijen, beide familiebedrijven, zagen het samengaan van de productie als de logische volgende stap. Zoals u wellicht gemerkt heeft, is er nog voor gekozen 
beide merknamen onveranderd in de markt te blijven hanteren. In dit jaar zullen wij echter een nieuwe gezamenlijke naam presenteren, mede ook via deze nieuwsbrief.

Gerard van Rixel: "Beide bedrijven hebben hetzelfde DNA. Het zijn warme familiebedrijven met als doel klanten ontzorgen en ze een 
kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Doordat onze productieprocessen naadloos op elkaar aansloten, kon alles onder één dak plaats gaan vinden én met de bestaande en vertrouwde mensen worden geproduceerd. Met deze krachtenbundeling realiseerden wij niet alleen een uitbreiding van capaciteit en expertise, maar ook van ons machinepark. Bovendien kunnen we onze klanten de juiste mix én een uniek voordeel bieden." 

Vanuit één organisatie spelen VHP Drukkers en drukkerij van Rixel, sinds vorig jaar gezamenlijk nóg beter in op actuele vragen en situaties. Egon van Hoesel: "Achteraf kunnen we stellen dat óók door de huidige 
coronacrisis, de samenvoeging de enige juiste stap blijkt te zijn geweest. In de oude situatie was het nog maar de vraag of het fysiek mogelijk zou zijn geweest beide locaties open te houden. Ook wij hebben te maken gehad met preventief thuiszittende medewerkers waardoor de spoeling wel érg dun zou zijn geworden om de productie draaiende te houden. Daarbij zou op de locatie in IJmuiden de 1,5 meter afstand praktisch niet uit te voeren zijn geweest. Nu hebben we de achterliggende weken onze klanten niet één keer hoeven teleur te stellen voor o.a. het uitbrengen van offertes, producties en de begeleiding en levering daarvan. Kortom, de continuiteit tijdens deze extreem moeilijke en onzekere periode is nu meer gewaarborgd!"

 

 

Copyright © 2020 VHP Drukkers / Drukkerij van Rixel, All rights reserved.

Rijksstraatweg 27, 1969 LB Heemskerk
Telefoon VHP Drukkers: (0251) 240189 | info@vhpdrukkers.nl | www.vhpdrukkers.nl
Telefoon Drukkerij van Rixel: (0255) 514768   | info@vanrixel.nl | www.vanrixel.nl


 Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
 
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.